Brasov recicleaza deseuri electrice, 7 – 8 Mai 2022

Campanie de colectare deseuri electrice si electronice.

ECOTIC și Eco Civica Center cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov organizeaza in perioada 7-8 mai o campanie de colectare deșeuri electrice de la populație. Campania este insotita de Caravanea ECOTIC (muzeu mobil al deșeurilor electrice) care va fi gazduita de Coresi Shopping Resort in perioada 03-08 mai 2022. Cele două acțiuni vizează conștientizarea populație în ceea ce privește necesitatea colectării separate a deșeurilor electrice și oferirea de soluții GRATUITE în acest sens pentru cetățenii Brașovului.

Campanie de colectare,  7-8 mai 2022

  • Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 20 kg deșeuri electrice/frigider/aragaz/TV/mașină de spălat, uscătoare de rufe etc.) pe baza programării la numărul de telefon 0742.400.404 (apelabil de luni până duminică, între orele 9.00 - 18.00) sau la email-ul comenzi@ecocivicacenter.ro. Pentru comenzi de minim 40 de kg/buc (mașină de spălat, uscător de rufe, frigider sau combină frigorifică) se va oferi o recompensă valorică.
  • Predarea la cele 16 punctele temporare de colectare, orar 10:00 – 17:00. Fiecare locuitor care va aduce la punctele de colectare deșeuri electrice va fi înscris automat la tombolă, având oportunitatea de a câștiga unul dintre următoarele premii: 2 x cuptor microunde, 2 x aspirator, 4 x aparat de tuns, 4 x uscător de păr, 6 x trusă de scule. Extragerea va avea loc pe 8 mai, ora 18:00 la punctul de colectare la Caravana ECOTIC - Parcare Coresi Shopping Resort.

Vino și vizitează muzeul mobil al deșeurilor electrice, Caravana ECOTIC!

Caravana ECOTIC se redeschide publicului larg, la Brașov cu ocazia campaniei de colectare. Vă așteptăm în perioada 03-08 mai să vizitați Caravana ECOTIC. Aceasta va staționa in parcarea Coresi Shopping Resort. Caravana este o expoziție mobilă care prezintă diverse tipuri de echipamente electrice și electronice, dezasamblate, în scopul evidențierii conținutului reciclabil și periculos, alături de alte informații utile privind importanța reciclării și valorificării materiilor prime. Proiectul “Caravana ECOTIC” a fost desemnat de Comisia Europeană drept Best Environment LIFE Project în cadrul GREEN WEEK  2018.

16 puncte de colectare vor fi amplasate în principalele zone ale orasului.

Astra - Bd. Saturn, langa Orizont
Bartolomeu - Str. Gospodarilor, la Complex
Calea Bucuresti - la parcul Somes
Centrul Vechi - Str. Avram Iancu intersectia cu Str. Bisericii Romane
Centrul Civic - langa Sergiana Center
Craiter - Str. Harmanului, intersectia Lidl
Faget - Str. 13 Decembrie, langa statia RAT / Carrefour
Florilor - Bd. Alexandru Vlahuta, in fata la ITC
Grivitei nr. 47 - langa locul de joaca
Livada Postei - in parcare, langa Biblioteca Judeteana
Metrom - Str. Carpatilor 60, incinta Metrom, depozit Eco Civica Center
Noua - Str. Prunului nr. 9, langa statia RAT
Prund - Piata Unirii, langa Troita
Racadau - Parcul Trandafirilor, langa Magnolia
Tractorul - la Piata Tractorul, intrarea din Str. Oltet
Stupini - Str. Barsei, in statia RAT

Comments are closed.

dev